Zachraň jídlo v kuchyni

438 Kč
Momentálně nedostupné

Až polovina potravinového odpadu v EU vzniká v domácnostech. Nakoupíme toho více než potřebujeme, nevíme, jak správně skladovat potraviny, nebo nám chybí inspirace. Proto vznikla kuchařka Zachraň jídlo v kuchyni, která vás naučí, jak doma méně plýtvat jídlem a ušetřit peníze a přírodu. Na 256 stranách textu najdete přes 100 receptů z potravin, které v českých domácnostech nejčastěji zbývají. Nebudou chybět postupy, jak zpracovat maso, sezónní ovoce a zeleninu nebo opomíjené části potravin jako je mrkvová nať nebo košťál brokolice. Kuchařku uvede předmluva Massima Bottury a doprovodí ji texty o plýtvání, příběhy dobré praxe a recepty předních českých foodblogerů.

Kategorie: Beletrie
Autor: Barbora Kebová, Adam Podhola, Massimo Bottura, Adam Pešek, Anna Strejcová
Editor: Kristína Zábrodská, Eva Vlčková, Adam Pešek, Anna Matoušková
? Ilustrace: Jakub Bachorík
Nakladatel: Zachraň jídlo
Rok vydání: 2019
ISBN: 978-80-270-6413-7
Počet stran: 256
Typ vazby: vázaná
Formát: 20,8 × 27,6 cm
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: