Až polovina potravinového odpadu v EU vzniká v domácnostech. Nakoupíme toho více než potřebujeme, nevíme, jak správně skladovat potraviny, nebo nám chybí inspirace. Proto vznikla kuchařka Zachraň jídlo v kuchyni, která vás naučí, jak doma méně plýtvat jídlem a ušetřit peníze a přírodu. Na 256 stranách textu najdete přes 100 receptů z potravin, které v českých domácnostech nejčastěji zbývají. Nebudou chybět postupy, jak zpracovat maso, sezónní ovoce a zeleninu nebo opomíjené části potravin jako je mrkvová nať nebo košťál brokolice. Kuchařku uvede předmluva Massima Bottury a doprovodí ji texty o plýtvání, příběhy dobré praxe a recepty předních českých foodblogerů.
Category: | Fiction & Essays |
---|---|
Author: | Barbora Kebová, Adam Podhola, Massimo Bottura, Adam Pešek, Anna Strejcová |
Editor: | Kristína Zábrodská, Eva Vlčková, Adam Pešek, Anna Matoušková |
Illustration: | Jakub Bachorík |
Publisher: | Zachraň jídlo |
Publication date: | 2019 |
ISBN: | 978-80-270-6413-7 |
Pages: | 256 |
Type: | hardback |
Format: | 20,8 × 27,6 cm |
The item has been sold out… |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment